Pare atat de simplu sa alegi lustra ideala pentru apartament! Asta pana cand ajungi la magazin, in fata a sute de modele si esti complet debusolat in privinta nevoilor tale in ceea ce priveste sursele de iluminare. Mie asa mi s-a intamplat. Stiam ca am nevoie de lustre pentru trei camere, dar putin urma sa imi dau seama ce presupune aceasta necesitate.
Led-uri sau becuri normale? Lumina calda sau rece? Intrerupator normal sau cu variator de intensitate? Modern sau clasic? Pentru unele intrebari stiam clar raspunsul, pentru altele am avut nevoie de specialist.

Iata-ma pe mine, hotarata asupra catorva mode, pregatita sa dau comanda la Soho Design: Vreau acest model de lustra, acesta si acesta – m-am dus tinta la ce alesesem in avans. Lustre alese strict in functie de aspect. Sunt foarte recunoscatoare pentru ca am fost oprita la timp din aceasta determinare de catre specialistii Soho, care mi-au pus cateva intrebari si mi-au schimbat, in proportii destul de mari, alegerile initiale.
Pentru dormitorul meu stiam din start ce model imi doream. Am discutat cu specialiștii de la Soho si am ajuns la concluzia ca este o alegere buna. Intrerupatorul din camera mea are variator, dar la el sunt conectate doua surse de iluminare. Alegerea modelului de lustra este buna, pentru ca o pot conecta la una dintre surse, daca nu folosesc variatorul la aceasta. Visator, modern si cu o intensitate a luminii ideala pentru dormitor, este alegerea perfecta pentru mine, dar cred ca si pentru multi dintre voi. Imi place forma sferica si ledurile amplasate in forma de steluta, sunt superbe pentru dormitor!

Sufrageria mi-a dat putin de cap deoarece am un intrerupator smart, cu variator, la care nu as renunta prea usor. Aveam cateva idei initiale, dar cu ajutorul sfaturilor oferite de catre cunoscator, mi-am dat seama ca ar trebui sa merg pe o varianta intre clasic si modern si cu becuri normale, deoarece doar ele pot fi conectate la intrerupatorul meu.
Pentru Sufrageria 2, din al doilea apartament, mi s-a parut cel mai complicat deoarece necesita doua corpuri de iluminat, asadar a trebuit sa gasesc doua corpuri de iluminat asemanatoare, de preferat nu identice. Am optat pentru un model modern: o lustra si o aplica acelasi model, care se vor potrivi exceptional in sufragerie.

Vreau sa subliniez faptul ca un neconnaiseur nu are de unde sa stie detalii despre corupurile de iluminat, daca isi doreste lumina calda sau rece, ce fel de intensitate are nevoie in fiecare camera si alte detalii, mai mult sau mai putin tehnice. De aceea, va sfatuiesc sa va indreptati catre un specialist. La Soho Design veti primi consiliere in functie de necesitatile voastre si veti avea o multutudine de posibilitati, deoarece Soho are peste 2000 de modele de corpuri de iluminat.

De asemenea, la Soho Design puteti gasi si tapet, pentru un interior clasic. Stiu prea bine in ce consta stresul cumparaturilor pentru decorarea apartamentului si ca intotdeauna informatiile relevante sunt bine venite, asa ca sper sa gasiti articolul meu mai mult decat util! Pentru mai multe informatii, detalii, materiale foto sau video, va invit sa ma urmariti pe Instagram – in special la stories sau la Highlights HomeDeco <3

The post Redecorez Apartametul. EPISODUL 3: Lustre, lampadare, lumini appeared first on Mihaela Gurau.

admin Uncategorized