Weekendul acesta am dat o fuga pana la Sibiu la o discutie si bineinteles, sa respir putin aer Sibian ce ma relaxeaza de fiecare data. Sibiu e unul din orasele mele preferate fara doar si poate. Am atatea amintiri legate de orasul acesta, de locuri, de oameni calzi si faini, incat de fiecare data cand am oportunitatea sa ajung acolo, raspunsul meu e afirmativ. Asa ca mi-am impachetat mult prea multe haine (probabil v-ati obisnuit cu asta) din care mi-am dat seama ca aproape nimic nu mergea cu nimic, ne-am urcat in masina si am accelerat pana dupa Sibiu la Castelnor. Vazusem atatea poze pe online si imi doream de ceva timp sa ajung acolo, asa ca s-a nimerit la fix o seara de rasfat intr-o oaza plina de liniste si pace. Sa fiu inconjurata de natura dupa o saptamana plina in orasul ce nu doarme niciodata (suna prea bine asta) e mai mult decat perfect. Mi-am pus in bagaj doua carti ce le citesc in momentul de fata (Trei femei de Lisa Taddeo si Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus de dr. John Gray – le recomand pe ambele) si am stat cateva ore bune la piscina lor absolut superba. Spa-ul este absolut superb si te imbie cu un view absolut desprins din povesti sa iei loc si sa te relaxezi. Asta am si facut. La ora 21 eram deja in pat, la somn. Retreat.

A doua zi am fost mai fresh ca niciodata, la ora 8 in picioare si gata de inca 2 ore de piscina, citit si mai apoi, cafea la Sibiu. De cate ori ajungem la Sibiu, ne oprim la un shoot de ghimbir, undeva in piata Mica. De data aceasta era inchis, asa ca am luat drumul teraselor de pe centru. Zeci de tarabe cu Martisoare ne asteptau, asa ca ne-am oprit putin la shopping. Shopping traditional ardelenesc.

Unde am dormit?

 

Am gasit cel mai frumos apartament. Si nu exagerez. Cand am ajuns si am vazut camera, baia, patul, privelistea am zis ca musai, dar musai trebuie sa impartasesc experienta aceasta cu voi. Mai ales ca am primit zeci de intrebari pe Instagram : unde e locul acesta in Sibiu?

Apartamentul se gaseste chiar in inima orasului, in Piata Mare si se numeste THE RABBIT HOLE. Nuante de negru, albastru si cada, ahhhh, cada undeva in coltul camerei, cireasa de pe tort. Va las cu pozele mai jos si va rog sa-mi spuneti daca nu e unul dintre cele mai frumoase apartamente pe care l-ati vazut.

 

 

 

 

 

Gasiti apartamentul si pe booking THE RABBIT HOLE Sibiu.

 

 

Unde am mancat?

  1. Old Lisbon. La poalele orasului, pe strada Targul Pestelui. Restaurant cu specific portghez. A picat la fix pentru ca eram in cautare de fructe de mare. As putea sa mananc fructe de mare zi si noapte, exact cum as putea sa mananc paste non-stop. Ce am comandat? Creveti cu usturoi, midii in vin cu usturoi (no, la noi in Ardeal ne cam place usturoiul), inele de calamar prajite si steak de vita cu sos, cartofi si legume. Bun, foarte bun.

 

 

 

 

 

 

  1. Terasa Arini. La fel, am mers tot pe fructe de mare cu legume (pe gratar) si steak rib eye. La fel, excelent.

 

 

 

Doua localuri unde ne-a placut foarte mult si unde mancarea a fost pe gustul nostru. A fost un weekend pe cinste. Sibiu, mai venim!!

 

 

The post Unde ne cazam si unde luam masa in SIBIU? appeared first on Ioana Chisiu | Fashion, Beauty & Lifestyle Blog.

admin Uncategorized