Aseara voiam sa public articolul, asa cum v-am promis, dar mai nou ma pierd in articole pe online si mai apoi in cartea de pe noptiera. E un articol informativ, despre un produs ce tocmai l-am descoperit (aproximativ 1 luna) si care mie imi place foarte mult. Imi place pentru ca a functionat si in sfarsit am si eu sprancene. Poate pentru multe dintre voi nu e o chestie, dar fetele fara sprancene o sa ma inteleaga perfect. Nu m-am mai pensat de ani de zile. Ce sa si pensez? Imi amintesc si acum de mama cum imi spunea saptamanal ‘o sa vina ziua in care nu o sa-ti mai creasca sprancenele, nu le mai tot pensa!”. Dar copilul, tot copil ca deh, stim noi mai bine si uite asa am ajuns cu sprancenele subtiri si multe goluri. Dupa mai multe incercari, am ajuns sa testez FOLICEUTIC.

 

Ce este FOLICEUTIC?

 

Vorbim de un ser pentru cresterea sprancenelor, format din ingrediente naturale (fara parabeni, parfum, alcool sau alte chimicale), ce patrund profund in foliculii de par pentru a accelera cresterea lor.

Biotinoyl GHK este ingredientul principal din Foliceutic serum, un ingredient de ultima generatie testat stiintific care activeaza cresterea firelor de par. Acest ingredient a fost premiat la nivel mondial si ofera rezultate spectaculoase.

 

 

 

 

 

Si am stat cuminte in ultima luna si mi-am aplicat acest serum seara de seara pe sprancene, am masat si mai apoi l-am intins cu peria speciala ce a venit impreuna cu sticluta. Si dupa aproximativ 3 saptamani, am observat primele firicele. E musai sa il folosesti seara de seara pentru rezultate. Ahh, sa nu uit, e bun si pentru gene!

Daca o sa intrati la ei pe site, o sa vedeti si studiile clinice pe care ei le au acolo din care reiese ca Foliceutic chiar da rezultate : ajuta la cresterea sprancenelor si indesirea lor. Il gasiti online pe www.Foliceutic.ro .

P.s. sa imi spuneti si mie daca il incercati cum merge treaba!!

 

 

Hugs & love!!!

P.s. Stay safe!!

The post Sprancene mai stufoase? Da, te rog!! appeared first on Ioana Chisiu | Fashion, Beauty & Lifestyle Blog.

admin Uncategorized