Stiti vorba aceea: „nu exista zi proasta atata timp cat parul iti sta bine”? Well, suna mai bine in engleza, dar ideea e aceeasi, de cate ori parul imi sta bine, parca nici nu mai conteaza ce imbrac, nu imi pasa ca afara ploua sau ca termometrul nu arata peste 20 de grade, nu am dormit bine noaptea sau mai stiu eu ce alte mici chestiute ne pot influenta vibe-ul.

 

 

Asa ca, incerc pe cat posibil sa am grija de parul meu si sa il aranjez ori de cate ori timpul imi permite.

Am testat ultimele noutati de la Wella – deluxe line- zilele trecute: fixativul Luxurious Shine si spuma de par Dream Waves and Curls – pentru un extra volum si un finish stralucitor.

Incep prin a va spune ca firul meu de par e subterre asa ca… volum zero. Dar nu si de data aceasta.

Primul pas, am adaugat spuma de par Wella Deluxe Dream Waves and Curls pe parul ud. Mi-a placut la nebunie efectul de volum si rezistenta lui pe timpul zilei. Nu am avut nevoie de retus. Mai mult de atat, gama aceasta e imbogatita cu formula Kerashield 5 – cel mai avansat complex de protectie a firelor de par. Asa ca am putut sa folosesc placa fara sa imi fac griji.

Ca sa va explic in mare, noul complex cu cheratina Kerashield 5 protejeaza parul de cinci factori:

  • Deteriorari mecanice,
  • Uscarea parului,
  • Indisciplina,
  • Aspect fad,
  • Radiatii UV.

Dupa ce am adaugat spuma si am uscat parul, am folosit placa de par pentru bucle lejere. The final touch, fixativul Deluxe Luxurious Shine pentru o fixare puternica, dar usor de pieptanat in acelasi timp.

Rezultatul, un hairstyle usor de realizat si durabil. In cativa pasi rapizi si cu produsele de styling potrivite poti sa obtii un look de salon la tine acasa.

Va place?

 

 

 

 

Pasul 1 – adaugam spuma de par Wella Deluxe Dream Wave & Curls

De retinut: produsul contine ingrediente precum uleiul de jojoba si Provitamina B5 ce raman pe par pe intreaga durata a zilei. In acelasi timp, complexul Kerashield 5, despre care va povesteam si mai sus protejeaza cu succes parul impotriva factorilor de mediu precum umiditatea si radiatiile UV, in timp ce permite aranjarea parului pana la 24 de ore.

 

 

Pasul 2 – uscam parul.

 

 

 

 

Pasul 3 – folosim placa pentru a obtine efectul de bucle lejere.

 

 

 

 

Pasul 4 – fixam cu Wella Deluxe – luxurious shine pentru un finish stralucitor si o fixare puternica.

 

 

The post Waves with Wella Deluxe appeared first on Ioana Chisiu | Fashion, Beauty & Lifestyle Blog.

admin Uncategorized